پیش‌بینی بارش باران در بیشتر مناطق کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان راه‌اندازی ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در خراسان رضوی رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ آمار بالای پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی | ۲۰ توصیه مهم و کاربردی برای مراقبت از دندان کودک دلایلی که موجب تلخی دهان می‌شود + راهکار‌هایی برای رفع آن با تغییر رنگ زبان‌تان، بفهمید که چه بیماری دارید زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت
سرخط خبرها

هزینه‌های درمان اوتیسم کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۱۹۷۴۲۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
هزینه‌های درمان اوتیسم کاهش می‌یابد؟
مدیر مطالبه‌گری انجمن اوتیسم ایران از همکاری چندجانبه برای به حداقل رساندن خدمات درمانی و توانبخشی خانواده‌های دارای اوتیسم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدعلی میری با اشاره به اقدامات اخیر دولت برای پوشش بیشتر خدمات بیمه‌ای برای درمان بیماران مبتلا به اوتیسم اظهار کرد: براساس آمار‌های کشوری، ۶۰ درصد از جامعه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و جامعه اوتیسم نیز از این امر مستثنی نیست.

وی اضافه کرد: هزینه‌های توانبخشی شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی و رفتاردرمانی، بار سنگینی روی خانواده‌ها می‌گذارد. برای خدمات درمانی افراد دارای اوتیسم عموما مراکز دولتی در سطح کشور کم هستند و خانواده‌ها اغلب سراغ بخش خصوصی می‌روند و اختلاف تعرفه‌ای که بین بخش دولتی و خصوصی وجود دارد باعث می‌شود هزینه‌های سرسام آوری روی دوش خانواده بگذارد.

مدیر مطالبه‌گری انجمن اوتیسم ایران با بیان اینکه اوتیسم جزو بیماری‌های خاص و صعب العلاج تلقی می‌شود، افزود: در این شرایط اتفاقی که باید بیفتد این است که با کمک بیمه‌های پایه نیرو‌های مسلح، تامین اجتماعی و سلامت و بیمه‌های تکمیلی و محل اعتبارات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج این هزینه‌ها پوشش داده شود.

میری گفت: تاکنون بیمه سلامت، افراد تحت پوشش خود را حمایت می‌کند و تامین اجتماعی هم این کار را انجام می‌دهد، اما باید ساز و کار‌هایی فراهم شود که از محل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، بیمه شده‌های تامین اجتماعی هم بتوانند استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه اکنون رئیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج همزمان رئیس بیمه سلامت است، گفت:، چون محل اعتبارات این دو نهاد یکی است، خودشان ساز و کار آن را برای بیمه شدگان سلامت فراهم کرده اند تا از محل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برای بیمه شدگان سلامت استفاده شود.

مدیر مطالبه گری انجمن اوتیسم ایران اظهار کرد: اکنون این انجمن می‌خواهد همکاری چندجانبه‌ای ایجاد کند که بتوان هزینه‌های خانواده‌های دارای اوتیسم بیمه شده تامین اجتماعی به حداقل ممکن برسد.

میری با بیان اینکه فهرست بیماران تحت پوشش اوتیسم و بیماری‌های خاص مشخص است، خاطرنشان کرد: اکنون بیش از هفت هزار خانواده تحت پوشش انجمن اوتیسم ایران است و برخلاف گروه‌های دیگر بیماران خاص و صعب العلاج که دارو حرف اول را در درمان آن‌ها می‌زند، برای افراد دارای اوتیسم، بیشترین میزان اثربخشی در خدمات توانبخشی است.

وی با تاکید براینکه خدمات توانبخشی در بیمه سلامت به حداقل ممکن رسیده است، گفت: وزارت بهداشت بسته خدمتی آماده کرده و این بسته خدمتی، ویزیت روانپزشک و خدمات کار، گفتار و رفتاردرمانی را شامل می‌شود که براساس طیف اوتیسم، میزان جلساتی که می‌تواند از این خدمات استفاده کند، مشخص کند.

مدیر مطالبه گری انجمن اوتیسم ایران اضافه کرد: اگر خانواده‌های دارای اوتیسم از مراکز دولتی خدمت دریافت کنند، هزینه‌ها رایگان می‌شود و اگر از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند بخشی از آن را بیمه‌های پایه و اگر بیمه تکمیلی داشته باشد، بخش دیگر از سوی بیمه‌های تکمیلی پرداخت می‌شود و اگر جزو بیماران خاص و صعب العلاج باشد از محل صندوق نیز هزینه‌های آن‌ها پرداخت خواهد شد.

 اوتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی رشدی با شاخص‌های نقص در ارتباط اجتماعی، رفتار‌های کلیشه‌ای، مشکلات درک شناختی و خزانه رفتاری، حرکتی و کلامی محدود است. اوتیسم شایع‌ترین اختلال رشدی و از اختلالات پرهزینه است.

به گفته کارشناسان، ۷۵ تا ۸۸ درصد بچه‌هایی که در طیف اوتیسم قرار دارند، علامت‌هایی از این اختلال را در دو سال اول زندگی نشان می‌دهند. در صورت شناسایی اختلال اوتیسم در کودکان آن‌ها به خدمات متعدد توانبخشی نیاز دارند تا بتوانند تا حدممکن از یک زندگی معمولی در کنار سایر اقشار بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->